Even voorstellen

DGS Arbo & Veiligheid B.V. is al meer dan 18 jaar een praktijkgerichte totaalleverancier op het gebied van arbeidsveiligheid middels levering, training & advies. Wij zijn een landelijk dekkende organisatie met hoofdkantoor te Sliedrecht. DGS is als zijnde landelijk erkend training en oefencentrum aangesloten bij BHV Oké. Wij kunnen in deze onze Open Inschrijvingen dan ook op > 18 erkende training en oefencentra in geheel Nederland aanbieden. Onze divisie Materialen, Middelen & Onderhoud levert nagenoeg alle materialen voor de BHV.

De Goede Service

Daarnaast hebben wij ook (deels in eigen beheer) specialisten op de weg voor het jaarlijks onderhoud van de middelen, systemen en materialen.

Onze divisie Safety verzorgt een groot aantal veiligheidszaken welke een verplichting zijn vanuit de Arbeidsomstandighedenwet zoals beleid en middelen, RI&E, BHV verplichting, BHV audit, BHV plan, Risicoscenario’s bepaling, Ontruimingsplattegronden, Ontruimen, Toolboxen, Veiligheidsscans op brandveiligheid en of gericht op de BHV.

Tevens hebben wij deskundigen welke voor lange of korte tijd gedetacheerd zijn. Ook na een incident worden deze specialisten bij opdrachtgevers tijdelijk ingezet. Onze divisie Training is groot geworden door ons opleidingsaanbod. Onze naam in opleidingsland staat voor kwaliteit, vakmanschap en vooral cursistvriendelijke lessen. Al jaren bieden we cursussen/ trainingen op het gebied van preventie-, arbo- en repressie. Het cursusaanbod is zeer ruim en compleet. Het trainingsaanbod wordt continu geactualiseerd en uitgebreid.

DGS komt tegemoet aan de vraag naar trainingen bij bedrijven en instellingen. Op basis van unieke kennis en ervaring heeft DGS zich snel en innovatief kunnen ontwikkelen in Training & Advies voor bedrijven. Ons succes is gebaseerd op kennis van training en goed luisteren naar onze klanten en deelnemers. Vele van onze veiligheidsadviezen, middelen en trainingen kregen samen met de opdrachtgever gestalte. Zij sluiten daarom nauw aan bij de alledaagse praktijk van bedrijf.

DGS Training & Advies BV voor uw Arbo & Veiligheid

Locatie Groessen

Ons team

Michel de Wette

Michel de Wette

Eigenaar

Hans van Hoek

Hans van Hoek

Planning | Vestigingsmanager

Danny Poot

Instructeur/Adviseur

Alex de Wette

Alex de Wette

Financiële administratie

Jacqueline van de Zwan

Jacqueline van de Zwan

Catering

Olivia Benschop

Olivia Benschop

Schoonmaak | Catering

Janet Dekker

Janet Dekker

Catering | Hostes Escaperoom

Mark Bok

Mark Bok

Instructeur | Advisieur

Johan Rigters

Johan Rigters

Instructeur | Adviseur

Elise van Haaren

Elise van Haaren

Instructeur

Hans den Elt

Hans den Elt

Instructeur