TEAMBUIDING EXPERIENCE

Bij aankomst wordt u ontvangen met een kop koffie (indien gewenst met gebak) en zal uitleg gegeven worden over het programma en de invulling van de Teambuilding Experience.  Escaperoom Sliedrecht bevindt zich in een BHV/ EHBO oefencentrum waar diverse scenarioruimten aanwezig zijn welke verweven kunnen worden in een teambuilding op maat. Als afsluiter kunt u gebruik maken van een luxe lunch of maaltijd. Mocht u willen afsluiten of juist willen starten met een vergadering of presentatie staan onze ruimten hiervoor eveneens tot uw beschikking.

De teambuilding Experience is maatwerk en kan indien gewenst worden aangepast. U kunt gebruik maken van onderstaande modules gecombineerd of een alleen een module. DGS Training & Advies in samenwerking met Escaperoom Sliedrecht zal deze dag of avond teambuilding vakkundig voor u verzorgen zodat u met een goed gevoel terugdenkt aan deze ervaring.

TEAMBUIDING EXPERIENCE

 • Op een leuke manier samenwerken en groepsbinding creëren
 • Compleet verzorgd ook mogelijk

 • Verschillende mogelijkheden

prijs op aanvraag

Programma (module mogelijkheid)

 1. Test je kennis in onze veiligheidsquiz
 2. Stap in de wereld van de brandweer
 3. Stap in de wereld van de ambulance
 4. Stap in onze communicatiewereld
 5. Bent u klaar voor de Kitchen disaster (Escaperoom)

Hierboven omschreven mogelijkheden voegen wij graag samen tot een programma van één dag, dag- of avonddeel. Wordt vooraf met u doorgenomen zodat dit voor u en de aanwezige een geslaagd Experience mag worden.

Afhankelijk de groepsgroottes kunnen we een Experience op maat maken, waarbij u ervan uit moet gaan dat de Escaperoom per keer voor 60 minuten een groep van maximaal 6 – 8 personen kan hebben en er 15/20 minuten zit per wissel.  Groepsgrootte teambuilding (maximaal 40 personen) met huidige programma. Meer is mogelijk maar dan passen wij ons programma uiteraard in overleg aan.

Eventuele aanvullende wensen of bijzonderheden zijn bespreekbaar. Voor het maken van een gerichte offerte is het voor ons van belang om te weten hoeveel personen en wat de tijdsduur mag zijn van uw Experience. Stuur uw aanvraag naar info@escaperoomsliedrecht.nl of info@dgs-arbo.nl

Voor de overige mogelijkheden kijk een op www.escaperoomsliedrecht.nl

Tariefstelling

Om tot een juiste keuze te komen gaan wij voor deze team Experience van de gewenste onderdelen (dit wordt maatwerk) in combinatie met het gewenste aantal uur en aantal personen.

Nr Omschrijving Bedrag Eenheid
1 Test je kennis in onze veiligheidsquiz € 50,- per 30 minuten
2 Stap in de wereld van de brandweer € 120,- per 60 minuten
3 Stap in de wereld van de ambulance C€ 120,- per 60 minuten
4 Communicatie om gek van te worden € 120,- per 60 minuten
5 Stap in de kitchen disaster (escaperoom) € 120,- per 60 minuten

Maak uw Experience compleet

Nr Omschrijving Bedrag Eenheid
6 Vergaderarrangement (incl. audio, beeld, geluidsappartuur € 50,- per 60 minuten
7 Koffie/thee- frisdrankarrangement (4 uur) inclusief keuze uit gebak, cake en versnapering € 10,- per persoon
8 Luxe lunch in buffetvorm bestaande uit o.m. harde/zachte bruin/witte
Broodjes, soep, salade, verschillende vleeswaren, verschillende kazen en warme snack
€ 15,- per persoon
9 Warme maaltijd – keuze uit ondermeer;
• Lekker snacken; bestaande uit patat met div snacks
• Verschillende salades met verschillende broodsoorten
• Soep & snacks en- of verschillende belegde broodjes
€ 20,- per persoon
10 BBQ bestaande uit verschillende vleessoorten
• Verschillende sausen
• Stokbrood met kruidenboter
• Salades
€ 25,- per persoon

Opmerking(en)

 • Prijzen zijn netto, exclusief BTW.
 • Voor wat betreft programmamogelijkheid (01 t/m 05) hanteren wij per programma een groep van 6 maximaal 8 personen per programma/tijdseenheid
 • Inclusief praktijkmaterialen.
 • Inclusief schoonmaak en gebruik locatie faciliteiten
 • Inclusief begeleiding/personeel
 • Alle maaltijden zijn exclusief jus d’orange, melk, karnemelk, koffie en thee

Meerprijs, zie onder nr. *7 aanvullend arrangement

 • Wij hanteren een toeslag van € 10,00 per persoon voor lichte alcoholische dranken zoals Bier, Rode of Witte wijn.

Wij nemen uw groep mee naar de wereld van de hulpverlening.

Stap in de wereld van de brandweer.

De brandweer in Nederland is ingericht voor het blussen van branden en het redden van mensen en dieren. Om dit professioneel te kunnen doen zijn de brandweermannen en vrouwen opgeleid en geoefend in het handelen bij een incident. Bij deze Experience nemen wij jullie mee naar deze wereld.

Na het verdelen van de taken en het aantrekken van de brandweerkleding start de Experience:

De natuurlijke bevelvoerder die leidinggeeft, de manschappen die gezamenlijk ervoor moeten zorgen dat er voldoende water is om te blussen en weer anderen moeten weer iemand gaan redden uit bijvoorbeeld een brandende auto.  De deelnemers worden geïnstrueerd en bijgestaan door ervaren brandweerinstructeurs om deze Experience onvergetelijk te maken. Ga jij bijvoorbeeld een brandend gebouw welke vol staat met rook maar waar nog wel collega’s zitten die gered moeten worden. Welke keuzes maakt de nieuwwassen bevelvoerder als elke seconde telt, en waar liggen zijn/haar prioriteiten? Kunnen jullie als team iedereen redden of raakt u oververhit door de zware uitrusting die meegenomen moet worden?  Slaat bij jou de paniek toe als mensen aan het roepen zijn om hulp of bent jij juist degene die rust brengt in deze hele situatie. Jullie gezamenlijke doel is het incident bestrijden – met het hele team- om na afloop op de brandweerkazerne met een hapje en een drankje de inzet te kunnen evalueren.

Stap in de wereld van de ambulance.

Onze regionale ambulancemedewerkers rijden met grote spoed naar de meest uiteenlopende ongevallen en ziektes. Wat komen zij dit keer weer tegen en welke brede kennis moeten zij hebben om jou collega of familielid te helpen?

Zodra jullie de ambulance uitrusting aantrekken en de middelen uitgereikt krijgen start deze Experience.

Wat is er gebeurd? Waar gaan we naar toe? Zijn er bijzonderheden onderweg? De melding van de 1-1-2 centrale geeft niet veel duidelijkheid, alleen dat er veel paniek is op de plaats van het incident.

De taken worden verdeeld en meerdere hulpverleners waaronder brandweer en politie zijn nog onderweg. Mogelijk moet er straks worden samengewerkt.  Wie neemt dan de leiding en hoe hou je overzicht in deze chaotische situatie? Welke kennis is noodzakelijk om iemand goed te kunnen helpen en als er meerdere slachtoffers zijn hoe wordt dan de triage bepaalt? Kunnen jullie wel veilig werken? Allemaal belangrijke dingen die met het team opgelost moeten worden.  Maar wat nou als jouw veiligheid het niet toelaat om bij het slachtoffer te kunnen komen en toch vraagt deze ernstige verwonding om onmiddellijk handelen…

Als elke seconde telt moeten beslissingen moeten worden genomen, het niet nemen van beslissingen verergert de situatie, maar een foute beslissing kan ernstige gevolgen hebben.  Het team maakt onder begeleiding van onze instructeurs gezamenlijk de besluitvorming. Ook hier moet na afloop natuurlijk gepraat worden hoe het is gegaan, wat hebben we ervan geleerd en wat doen we de volgende keer anders of sneller?  Onder het genot van een hapje en een drankje op de ambulancepost komen de beste evaluaties naar boven.  Bij deze Experience worden de ongevallen en ziektebeelden nagebootst door trainingsacteurs of door uw eigen team en door het op de juiste wijze communiceren kom je een heel eind.

Natuurlijk behoren bovenstaande beschrijvingen tot een greep uit de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.  Diverse teambuilding spellen, afhankelijk van de beschikbare tijd, worden ingezet en begeleidt door onze ervaren instructeurs.

Knipoog

Spellen met een knipoog naar de professionele hulpverlening waarin communicatie, samenwerken en prioriteiten stellen heel belangrijk zijn, bijzondere voorkennis is bij het uitvoeren van de verschillende onderdelen ondergeschikt, hiervoor hebben wij altijd begeleiding van professionals zodat zeker nog het lerende karakter van DGS niet verloren gaat.

Wij hebben ca 15 verschillende oefeningen en spelvormen, elke teambuilding Experience maken we op maat.

Samenwerken

Elke oefening doe je samen met je collega’s. Je hebt één gezamenlijk doel, alle neuzen dezelfde kant op. Morgen op kantoor voel je nog steeds dezelfde teamspirit.

Leerzaam

Fouten maken mag bij ons, daar leer je het meest van. Of het nu gaat over communicatie, afgestemd samenwerken in een lijn of verantwoordelijkheid nemen.

Communiceren

Wij spreken duidelijke taal. Eén woord is voldoende. Door dit zelf te ervaren, leer je de kracht kennen van brandweer-communicatie.

Verbinding

Water & Vuur verbindt jullie hele groep. Dit gaat als vanzelf, want we zijn allemaal gelijk. We zijn samen bezig en er ontstaat respect voor elkaar. Een gevoel van één grote familie.

Aanmelden voor deze training? Of de prijs aanvragen?

 Neem dan contact met ons op via 088 – 203 4747. Of via onderstaand inschrijfformulier
Dan kijken we samen naar een geschikte data.