Defibtech Lifeline AED (2ND GENERATION)

De Defibtech Lifeline AED onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt nu binnen ieders handbereik. Defibtech Nederland ziet het als haar doel om AED’s te leveren, die zonder medische kennis gebruikt kunnen worden. Het gebruiks-gemak van de AED van Defibtech zit in de geïntegreerde technologie, waarvan het LCD-scherm in de Lifeline View een goed voorbeeld is. Volg de instructies op het geïntegreerde scherm op om de reanimatie uit te voeren.
De Defibtech AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak komt namelijk de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Zeker als elke seconde telt!

Defibtech Lifeline AED (2ND GENERATION)

vanaf

€ 1295,00

Heb je nog vragen?
Bel met onze adviseurs op 0184-448181

De Defibtech lifeline wordt gekenmerkt door:

Betrouwbaar

De Defibtech is sinds 2002 op de markt en heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbare AED die door zijn eenvoud snel in te zetten is en door iedereen te bedienen.

Bediening

Deze defibrillator is duidelijk in de bediening en wordt enkel door de twee contrasterende knoppen aan de voorkant: de groene aan-/uitknop en de rode schokknop bediend. Tijdens een reanimatie wordt de hulpverlener ondersteund door duidelijk gesproken tekst. Aan de bovenkant van de Lifeline AED zit een stevig handvat waaraan de AED opgehangen kan worden. De elektroden kunnen handig aan de achterkant opgeborgen worden en zitten vast aan de AED, zodat hier bij een inzet niet naar gezocht moet worden Defibtech Lifeline View De lifeline view instrueert de gebruiker akoestisch en ondersteunt de gebruiker visueel dmv een videoaanwijzing op het scherm op de AED.

Meertalig

De Defibtech Lifeline View is een tweetalige AED en voorzien van een ‘taalwisseltoets’ Hiermee schakelt u over naar een andere taal. Standaard wordt de AED in Nederlands/Engels geleverd. Maar ook de combinatie Nederlands/frans en Nederlands/Duits is mogelijk.

Hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55)

Het ontwerp van de Defibtech lifeline AED zorgt ervoor dat deze AED optimaal beschermt is tegen invloeden van buitenaf en heeft hierdoor een hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55) gekregen.

Kinderreanimatie

De Defibtech AED kent geen standaard kinderreanimatiemodus. Wel zijn optioneel elektroden voor kinderen verkrijgbaar. Door het wisselen van de elektroden komt de AED in de kindmodus.

Semi automaat / Vol automaat

De Defibtech lifeline is leverbaar als semi- en volautomatische AED Het verschil tussen een semi automatische AED en een vol automatische AED is dat de hulpverlener bij een vol automatische AED de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is.

Duurzaam en laag in onderhoud

De Defibtech is uitgerust met kwalitatief zeer goede verbruiksartikelen. De AED wordt geleverd met een hoofdbatterij/accu die ongeveer 7 jaar mee gaat. Hierdoor heeft deze AED een lange stand-by levensduur. De hoofdbatterij wordt opgeladen met een 9 volt lithium batterij. Deze moet jaarlijks worden gewisseld. De elektroden hebben een houdbaarheid van ongeveer twee jaar.

Levensduur AED

Wat de levensduur van uw AED word is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit heeft uiteraard ook te maken met het uitgevoerde onderhoud, de omstandigheden waar uw AED geplaatst word en de frequentie van de inzet. De meeste fabrikanten geven voor een AED een economische levensduur van 10 jaar op. Defibtech geeft voor deze AED een economische levensduur van 14 jaar.

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie. Levensduur batterij ca 7 jaar. Levensduur elektroden ca 2 jaar

Onderhoudsovereenkomst

Wij adviseren u gelijktijdig bij de aanschaf van uw AED tevens een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Hierbij wordt uw AED jaarlijks door onze onderhouds-deskundige bezocht, gecontroleerd, onderhouden en indien noodzakelijk voorzien van nieuwe elektroden of accu en batterij. Voor meer info over onze onderhouds-overeenkomsten zie onze separate leaflet.

Financiering

Het is mogelijk de AED, inclusief accessoires te financieren voor een vast bedrag per maand. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

De Defibtech Lifeline AED’s worden gebruiksklaar geleverd (inclusief accu, elektroden en 9V batterij) tegen de volgende tarieven:

Defibtech Lifeline AED
Lifeline semi-automaat 2nd Generation € 1.295,00
Lifeline vol-automaat: 2nd Generation € 1.395,00

Losse onderdelen Lifeline AED
Elektroden (2 jaar) € 68,00
Accu/Batterij (7 jaar) € 280,00
Lithium 9V batterij (1 jaar) € 14,95
Kinder elektroden € 99,00
Data geheugenkaart (ECG): € 75,00
AED draagtas: € 50,00

Defibtech Lifeline View AED
Lifeline view semi automaat: € 1.495,00
Lifeline view vol automaat: € 1.595,00

Losse onderdelen Lifeline View AED

Elektroden (2 jaar) € 66,00
Accu/Batterij (7 jaar) € 240,00
Kinder elektroden € 112,50
Data geheugenkaart (ECG): € 85,00
AED draagtas Lifeline View € 50,00
AED Lifeline View carying case € 125,00

Optioneel (niet verplicht)
Safe-set/reanimatieset: € 19,50
Universele wandbeugel: € 25,00
Binnenkast: vanaf € 89,00
Buitenkast met verwarming: vanaf € 499,00
AED pictogram 200x200mm: € 7,50
AED stickers vinyl:

 • “AED in dit gebouw aanwezig” € 4,95
 • “AED in dit voertuig aanwezig” € 4,95

*Alle tarieven zijn exclusief BTW en prijspeil 2022

De AED en elektroden zijn laagtarief (9%) BTW

Combipakketten:

Veel van onze klanten bestellen gelijktijdig met de AED accessoires en sluiten een onderhoudsovereenkomst af. Om hierin tegemoet te komen hebben wij een drietal pakketten voor u samengesteld:

Combipakket A:

 • Defibtech Lifeline 2nd Generation AED semi automaat;
 • AED tas;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • Ophangbeugel voor uw AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.364,50 € 2.455,00

Combipakket B:

 • Defibtech Lifeline 2nd Generation AED semi automaat;
 • AED tas;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.379,00 € 2.075,00

Combipakket C:

 • Defibtech Lifeline 2nd Generation AED semi automaat;
 • AED tas;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen met alarm;
 • Pictogram set;
 • AED training voor 6 personen op uw locatie inclusief uitleg van de AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.995,50 € 2.795,00

Wilt u ook uw bedrijf veiliger maken?

Bestel dan via onder onderstaand formulier uw materialen of onderhoud, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.