ZOLL AED PLUS

Niet alle AED’s zijn gelijk als het gaat om het helpen van iemand met een plotselinge hartstilstand. In tegenstelling tot andere AED’s bieden de AED’s van ZOLL hulpverleners ondersteuning in de vorm van geïntegreerde real-time feedback over frequentie en diepte van de compressies. De ZOLL AED Plus-defibrillator met Real CPR Help®-technologie, aanbevolen door professionele zorgverleners, begeleidt hulpverleners bij het geven van hoogwaardige reanimatie met geïntegreerde visuele (zichtbare) en auditieve (hoorbare) aanwijzingen voor ondersteuning tijdens de hulpverlening.

ZOLL AED PLUS

vanaf

€ 1295,00

Heb je nog vragen?
Bel met onze adviseurs op 0184-448181

ZOLL AED plus wordt gekenmerkt door:

Betrouwbaar

ZOLL loopt al meer dan 25 jaar voorop op het gebied van reanimatie en defibrillatie, met producten met grensverleggende technologieën om eerstehulpverleners en onverwachte helden in staat te stellen levens te redden. Uw AED moet altijd onmiddellijk klaar zijn voor gebruik. De ZOLL AED Plus is bestand tegen uiteenlopende omstandigheden en beschikt over een automatische zelftestfunctie, zodat u zeker weet dat hij klaar is voor het geven van reanimatie als u hem nodig heeft. De ZOLL AED Plus test zichzelf wekelijks op de volgende zaken:
• aanwezigheid elektroden
• condensator frequentie
• capaciteit batterij

Bediening

De AED is afgesloten met een deksel, de deksel werkt als ‘passieve luchtwegondersteuning’ om de luchtweg van het slachtoffer open te houden. Zodra de AED is aangezet en aangesloten bedraagt de tijd van de eerste ritmeanalyse tot het apparaat is opgeladen en klaar voor de eerste schok, met nieuwe batterijen, maximaal 12 seconden. De uit één stuk bestaande CPR-D-padz-elektrode kan snel en eenvoudig worden aangebracht. De treklipjes zorgen ervoor dat de geleidende gel op elke pad pas vrij komt wanneer de pad direct contact maakt met de huid, wat de kans op verontreinigde gel beperkt. De benodigde eerste hulp accessoires zoals bijvoorbeeld een doekje en een scheermesje zitten bevestigd aan de CPR-D-padz elektrode. Tijdens de reanimatie zal de AED auditieve instructie én visuele instructies weergeven, alsook dmv verlichte pictogrammen stap voor stap afbeelden wat de eerstehulpverlener moet doen. Op het scherm van de AED wordt de verstreken reanimatietijd en het aantal toegediende schokken weergegeven. Deze informatie is cruciaal wanneer de professionele hulpverleners ter plaatse komen.

Real CPR Help®-technologie

Door middel van de Real CPR Help®-technologie, die de door de eerstehulpverlener toegediende borstcompressies kan ‘meten’ zal de hulpverlener naar de vereiste diepte en het vereiste tempo worden begeleidt. Real CPR Help is alleen bedoeld voor gebruik bij volwassen slachtoffers.

Kinderreanimatie

Met behulp van de optionele kinderelektroden (CPR-STAT-PADZ II) kan de ZOLL AED plus ook ingezet worden op kinderen van 0-8 jaar <25kg.

Semi automaat / Vol automaat

Het enige verschil tussen een semi automatische AED en een vol automatische AED is dat de hulpverlener bij een vol automatische AED de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is.

Hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55)

Het ontwerp van de ZOLL AED plus heeft als groot voordeel dat deze AED optimaal beschermt is tegen invloeden van buitenaf, hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55).

Duurzaam en laag in onderhoud

De ZOLL AED plus is uitgerust met hoogwaardige verbruiksartikelen. Het duurzame battery pack en de CPR-D padz gaan tot vijf jaar mee, met als gevolg dat de totale onderhoudskosten laag zullen zijn.

Levensduur AED

Wat de levensduur van uw AED word is geen eenduidig antwoord te geven. Dit heeft uiteraard ook te maken met het uitgevoerde onderhoud, de omstandigheden waar uw AED geplaatst word en de frequentie van de inzet. De meeste fabrikanten geven een economische levensduur van 10 jaar op.

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie welke na registratie verlengt wordt met 2 jaar. De levensduur van de aanwezige batterij-pack en de mee geleverde elektrode zijn 5 jaar.

Onderhoudsovereenkomst

Wij adviseren u gelijktijdig bij de aanschaf van uw AED tevens een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Hierbij wordt uw AED jaarlijks door onze onderhoudsdeskundige bezocht, gecontroleerd, onderhouden en indien noodzakelijk voorzien van een nieuwe elektrode of batterijen. Voor meer info over onze onderhoudsovereenkomsten zie onze separate leaflet.

Financiering

Het is mogelijk de AED, inclusief accessoires te financieren voor een vast bedrag per maand. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

De ZOLL AED plus wordt gebruiksklaar geleverd tegen de volgende tarieven:
Semi-automaat: € 1.295,00
Vol-automaat: € 1.295,00

Inclusief

 • AED tas
 • Batterij-pack
 • CPR-D Padz elektrode
 • Reanimatie accessoires

Losse onderdelen (vervanging of bij gebruik)

CPR-D Padz elektrode (5 jaar) € 139,50
Batterij-pack (5 jaar) € 75,00

Optioneel (niet verplicht)
Kinder elektrode Stat-Padz II (2 jaar) € 125,00
Safe-set/reanimatieset: € 19,50
Universele wandbeugel: € 25,00
Binnenkast vanaf € 89,00
Buitenkast met verwarming vanaf € 499,00
AED pictogram 200x200mm: € 7,50
AED stickers vinyl:

 • “AED in dit gebouw aanwezig” € 4,95
 • “AED in dit voertuig aanwezig” € 4,95

*Alle tarieven zijn exclusief BTW en prijspeil 2022

De AED en elektroden zijn laagtarief (9%) BTW

Combipakketten:

Veel van onze klanten bestellen gelijktijdig met de AED accessoires en sluiten een onderhoudsovereenkomst af. Om hierin tegemoet te komen hebben wij een drietal pakketten voor u samengesteld:

Combipakket A:

 • ZOLL AED plus half- of volautomaat;
 • safe-set/reanimatieset;
 • ophangbeugel voor uw AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.264,50  € 1.765,00

Combipakket B:

 • ZOLL AED plus half- of volautomaat;
 • safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.328,50  € 1.828,50

Combipakket C:

 • ZOLL AED plus half- of volautomaat;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen met alarm;
 • Pictogram set;
 • AED training voor 6 personen op uw locatie inclusief uitleg van de AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.863,50  € 2.350,00

Wilt u ook uw bedrijf veiliger maken?

Bestel dan via onder onderstaand formulier uw materialen of onderhoud, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op