MINDRAY BENEHEART C1A AED

De Mindray BeneHeart C1A AED is de ideale AED voor de onervaren én ervaren hulpverlener. Dankzij de ResQNavi technologie past het apparaat zich namelijk aan aan de gebruiker. Onervaren hulpverleners hebben meer behoefte aan een gedetailleerde begeleiding terwijl ervaren hulpverleners voldoende hebben aan een aantal aanwijzingen om het reanimatie-proces te voltooien. De C1A beschikt over de ResQNavi technologie waardoor de snelheid en informatie van de gesproken instructies zich aanpassen aan het tempo/niveau van de hulpverlener. De Mindray AED is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en perfect voor uiteenlopende uitdagingen in veeleisende omgevingen.

MINDRAY BENEHEART C1A AED

vanaf

€ 1195,00

Heb je nog vragen?
Bel met onze adviseurs op 0184-448181

De BeneHeart C1A wordt gekenmerkt door:

Betrouwbaar

Door de uitgebreide zelftests die de Mindray BeneHeart C1A iedere dag automatisch uitvoert, is de AED altijd direct klaar voor gebruik. De BeneHeart C1A geeft door middel van een helder, groen knipperende indicator aan dat het apparaat klaar is voor gebruik. De status-indicator is zeer goed zichtbaar en bevindt zich in het midden van het handvat van de AED. Daarbij beschikt de Mindray BeneHeart C1A over ‘pre-connected’ elektroden – de elektroden zijn aangesloten en dus ook direct klaar voor gebruik.

Bediening

De AED start zodra het deksel geopend wordt. De ECG-analyse tijd bedraagt <5 seconden. Na de analyse is de eerste schok direct voorhanden. De BeneHeart C1A begeleid de hulpverlener via gesproken instructies (auditief) en aan de hand van pictogrammen (visueel). De AED is voorzien van een metronoom functie.

Meertalig

De Beneheart C1A AED is een tweetalige AED en voorzien van een ‘taalwisseltoets’ Hiermee schakelt u gemakkelijk met een druk op de knop over naar een andere taal. Standaard wordt de AED in Nederlands/Engels geleverd. Indien er behoefte is aan andere talen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken..

Kindermodus

De BeneHeart C1A AED kan zowel voor volwassenen alsook voor kinderen worden gebruikt. Hiervoor heeft u géén aparte kinderelektroden nodig. Voor een kind gebruikt u dezelfde set elektroden en schakelt u simpel -weg de kindermodus in door op de knop te drukken. Zo bent u altijd voorbereid, of het slachtoffer nu 24 maanden of 81 jaar is. Belangrijk: Druk alléén op de kindknop als de patiënt een kind is jonger dan 8 jaar!

Hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55)

Het ontwerp van de BeneHeart C1A AED heeft als groot voordeel dat deze AED optimaal beschermt is tegen invloeden van buitenaf en heeft een hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55) gekregen.

Semi automaat / Vol automaat

De C1A is leverbaar als semi- en volautomatische AED Het enige verschil tussen een semi automatische AED en een vol automatische AED is dat de hulpverlener bij een vol automatische AED de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is.

Duurzaam en laag in onderhoud

De BeneHeart C1A is uitgerust met hoogwaardige verbruiksartikelen. De duurzame batterijen en pads gaan tot vijf jaar mee, met als gevolg dat de totale onderhoudskosten laag zullen zijn.

Levensduur AED

Wat de levensduur van uw AED word is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit heeft uiteraard ook te maken met het uitgevoerde onderhoud, de omstandigheden waar uw AED geplaatst word en de frequentie van de inzet. De meeste fabrikanten geven voor een AED een economische levensduur van 10 jaar op.

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie. Levensduur batterij en elektroden: 5 jaar

Onderhoudsovereenkomst

Wij adviseren u gelijktijdig bij de aanschaf van uw AED tevens een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.
Hierbij wordt uw AED jaarlijks door onze onderhouds-deskundige bezocht, gecontroleerd, onderhouden en indien noodzakelijk voorzien van nieuwe elektroden of batterij. Voor meer info over onze onderhouds-overeenkomsten zie onze separate leaflet.

Financiering

Het is mogelijk de AED, inclusief accessoires te financieren voor een vast bedrag per maand. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

De Mindray Beneheart C1A wordt gebruiksklaar geleverd tegen de volgende tarieven:
Semi-automaat: € 1.195,00
Vol-automaat: € 1.195,00

Losse onderdelen (vervanging of bij gebruik)

Elektroden (5 jaar) € 68,00
Accu/Batterij (5 jaar) € 199,00

Optioneel (niet verplicht)
AED-tas: € 90,00
Safe-set/reanimatieset: € 19,50
Universele wandbeugel: € 25,00
Binnenkast: vanaf € 89,00
Buitenkast met verwarming: vanaf € 499,00
AED pictogram 200x200mm: € 7,50
AED stickers vinyl:

 • “AED in dit gebouw aanwezig” € 4,95
 • “AED in dit voertuig aanwezig” € 4,95

*Alle tarieven zijn exclusief BTW en prijspeil 2022

De AED en elektroden zijn laagtarief (9%) BTW

Combipakketten:

Veel van onze klanten bestellen gelijktijdig met de AED accessoires en sluiten een onderhoudsovereenkomst af. Om hierin tegemoet te komen hebben wij een drietal pakketten voor u samengesteld:

Combipakket A:

 • Mindray C1A half- of volautomaat;
 • AED tas;
 • safe-set/reanimatieset;
 • ophangbeugel voor uw AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.254,50 € 1.755,00

Combipakket B:

 • Mindray C1A half- of volautomaat;
 • AED tas;
 • safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.318,50 €1.818,50

Combipakket C:

 • Mindray C1A half- of volautomaat;
 • AED tas;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen met alarm;
 • Pictogram set;
 • AED training voor 6 personen op uw locatie inclusief uitleg van de AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.848,50 € 2.250,00

Wilt u ook uw bedrijf veiliger maken?

Bestel dan via onder onderstaand formulier uw materialen of onderhoud, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.