PLEISTERDISPENSER SALVEQUICK

De Salvequick pleisterdispenser bevat vulling van waterproof pleisters en textiel pleisters. Door de handige pleisterdispenser kan je eenvoudig met   n hand de pleisterautomaat bedienen.

De pleisterautomaat wordt geleverd met schroeven zodat je de pleisterautomaat op de juiste plek kunt monteren. Wij adviseren om de pleisterautomaat naast een EHBO-koffer te hangen. Hierdoor voorkom je dat de EHBO koffer wordt geopend voor de kleine incidenten. Een bijpassende EHBO-koffer kunt u uiteraard ook in ons assortiment vinden! Dit product is perfect te gebruiken op kantoorlocaties, werkplaatsen, openbare ruimte en (sport)verenigingen.

PLEISTERDISPENSER SALVEQUICK

vanaf

€ 17,50

Heb je nog vragen?
Bel met onze adviseurs op 0184-448181

Pleisterautomaten & pleisternavullingen

Salvequick pleisters en pleisterautomaten vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. Pleisters zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. In de pleisterautomaat worden de pleisters er naar beneden uitgetrokken, op deze manier voorkomt men dat andere pleisters vuil worden of bebloed raken. U vindt de pleisters altijd op hun plaats, klaar voor gebruik. De navullingen zitten muurvast waardoor verlies wordt voorkomen. Pleisternavullingen zijn er als plastic, textiel en blue detectable pleisters voor de levensmiddelenindustrie.

Salvequick detecteerbare pleister

Binnen horecaondernemingen is het gebruik van gekleurde pleisters bij wet verplicht. Deze blauwe pleisters vallen op en zijn bij verlies makkelijker terug te vinden dan de traditionele beige pleisters. Bij kleine verwondingen is het niet nodig om de EHBO koffer aan te breken zodat deze compleet kan blijven en biedt deze hygiënische Salvequick dispenser uitkomst.

Inhoud

  • Bij de Salvequick pleisterdispenser zijn standaard 85 pleisters meegeleverd. Waarvan 45 plastic pleisters en 40 katoen.
  • Bij de Salvequick Pleisterdispenser HACCP is deze reeds gevuld met 2 x 35 blauwe detecteerbare pleisters met metaalstrip die veel in de Horeca gebruikt worden.
  • Afmetingen: 23 x 12 x 5,5 cm
  • Gewicht: 300 gram.

Prijzen

€ 17,50 Salvequick pleisterautomaat
€ 21,00 Salvequick pleisterautomaat HACCP (detecteerbare pleisters)

*Alle tarieven zijn exclusief BTW en prijspeil 2022
Navulling Navullingen kan je eenvoudig bij ons bestellen. Zie www.allesbhv.nl

Wilt u ook uw bedrijf veiliger maken?

Bestel dan via onder onderstaand formulier uw materialen of onderhoud, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op