CARDIAC SCIENCE POWERHEART G5 AED

Cardiac Science is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van geautomatiseerde externe defibrillators (AED’s) en diagnostische cardiale bewakingsapparatuur. Met de Powerheart G5 is de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de effectiviteit van AED-technologie naar een hoger niveau gebracht. Geen enkele andere AED biedt dezelfde combinatie van geavanceerde functies als de Powerheart G5, zoals Rescue Ready zelftests, trapsgewijs variabele energie, snelle schoktijden en real-time reanimatiefeedback. Wat er in de eerste minuten na een acute hartstilstand gebeurt, kan het verschil tussen leven en dood maken. Met meer dan 40 Amerikaanse patenten is de Powerheart G5 de eerste AED die trapsgewijs variabele energie combineert met snelle schoktijden en real-time reanimatiefeedback. Dankzij de eenvoudige, intuïtieve bediening en instructies in het tempo van de gebruiker kunnen hulpverleners op de werkplek en in openbare ruimten snel en zelfverzekerd handelen, zodat slachtoffers van een acute hartstilstand de beste kansen op een goede afloop hebben.

CARDIAC SCIENCE POWERHEART G5 AED

vanaf

€ 1750,00

Heb je nog vragen?
Bel met onze adviseurs op 0184-448181

De Cardiac Science Powerheart G5 AED wordt gekenmerkt door:

Betrouwbaar

De Powerheart G5 is klaar voor gebruik wanneer het nodig is en beschikt over een duurzaam ontwerp dat zelfs aan militaire normen voldoet. De uitstekend zichtbare Rescue Ready®-indicator geeft aan dat uw G5 is geslaagd voor de uitvoerige dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftests.

Bediening

Gebruikers die voor de eerste keer met deze AED werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren met de Powerheart G5 dankzij de real-time reanimatiefeedback, instructies in het tempo van de gebruiker, electroden met intuïtief ontwerp en (semi) automatische schoktoediening.

Intelligente AED

U kunt vertrouwen op de geavanceerde technologie van de Powerheart G5 met trapsgewijs aanpasbare energie en snelle schokafgiftetijden. De eerste schok kan binnen 10seconden worden gegeven. De Powerheart G5 AED is voorzien van een metronoomfunctie om te assisteren bij de snelheid van de reanimatie.

Meertalig

De Powerheart G5 AED is een tweetalige AED en voorzien van een ‘taalwisseltoets’ Hiermee schakelt u gemakkelijk met één druk op de knop over naar een andere taal. Standaard wordt de AED in Nederlands / Engels geleverd. Andere taalcombinatie op aanvraag.

Kinderreanimatie

Door het aansluiten van de optionele kinderelektroden is de Powerheart in te zetten bij kinderen tot 8 jaar en max 25kg. Bij het aansluiten van de kinderpads (elektroden) past de AED automatisch het schokniveau aan voor het gebruik bij kinderen

Hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55)

Het ontwerp van de Powerheart G5 AED heeft als groot voordeel dat deze AED optimaal beschermt is tegen invloeden van buitenaf en heeft een hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55) gekregen.

Semi automaat / Vol automaat

De Powerheart G5 is leverbaar als semi- en volautomatische AED Het enige verschil tussen een semi automatische AED en een vol automatische AED is dat de hulpverlener bij een vol automatische AED de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is.

Gegevensopslag

De Powerheart G5 heeft een intern geheugen van 90 minuten aan reddingsgegevens, Via de bijgeleverde AED Manager Software kan een ECG worden weergegeven.

Levensduur van de AED

Wat de levensduur van uw AED word is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit heeft uiteraard ook te maken met het uitgevoerde onderhoud, de omstandigheden waar uw AED geplaatst word en de frequentie van de inzet. De meeste fabrikanten geven voor een AED een economische levensduur van 10 jaar op.

Garantie

7 jaar fabrieksgarantie op de AED en een volledige batterijgarantie van 4 jaar De levensduur van de elektroden bedraagt 2 jaar in gesloten verpakking.

Onderhoudsovereenkomst

Wij adviseren u gelijktijdig bij de aanschaf van uw AED tevens een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.
Hierbij wordt uw AED jaarlijks door onze onderhouds-deskundige bezocht, gecontroleerd, onderhouden en indien noodzakelijk voorzien van nieuwe elektroden of batterij. Voor meer info over onze onderhouds-overeenkomsten zie onze separate leaflet.

Financiering

Het is mogelijk de AED, inclusief accessoires te financieren voor een vast bedrag per maand. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijzen

De Cardiac Science Powerheart G5 wordt gebruiksklaar (inclusief CPRD-elektroden en batterij) geleverd tegen de volgende tarieven:
Semi-automaat: € 1.750,00
Vol-automaat: € 1.750,00

Actie. De Powerheart G5 wordt tijdelijk geleverd inclusief een gratis AED tas en reanimatieset.

Onderdelen (bij vervanging of gebruik)

Elektroden CPRD (2 jaar) € 159,00
Accu/Batterij (4 jaar) € 389,00

Optioneel
AED-tas: € 115,00 (inclusief)
Safe-set/reanimatieset : € 19,50 (inclusief)
Kinderelektroden € 99,00
Universele wandbeugel: € 25,00
Binnenkast: vanaf € 89,00
Buitenkast met verwarming: vanaf € 499,00
AED pictogram 200x200mm: € 7,50
AED stickers vinyl:

 • “AED in dit gebouw aanwezig” € 4,95
 • “AED in dit voertuig aanwezig” € 4,95

*Alle tarieven zijn exclusief BTW en prijspeil 2022

De AED en elektroden zijn laagtarief (9%) BTW

Combipakketten:

Veel van onze klanten bestellen gelijktijdig met de AED accessoires en sluiten een onderhoudsovereenkomst af. Om hierin tegemoet te komen hebben wij een drietal pakketten voor u samengesteld:

Combipakket A:

 • Powerheart G5 half- of volautomaat;
 • safe-set/reanimatieset;
 • ophangbeugel voor uw AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 2.936,50 € 2.719,50

Combipakket B:

 • Powerheart G5 half- of volautomaat;
 • safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 3001,50 € 2.758,50

Combipakket C:

 • Powerheart G5 half- of volautomaat;
 • Safe-set/reanimatieset;
 • AED kast voor binnen met alarm;
 • Pictogram set;
 • AED training voor 6 personen op uw locatie inclusief uitleg van de AED;
 • 5 jaar all-in onderhoud: € 3.491,50 € 3.250,00

Wilt u ook uw bedrijf veiliger maken?

Bestel dan via onder onderstaand formulier uw materialen of onderhoud, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.