€ 745,00

Training:
ATEX 001

Inschrijven

ATEX 001

U bent geen operator, maar werkt wel met regelmaat in een explosiegevaarlijk gebied. U heeft dan specialistische kennis en bekwaamheden nodig die goed aansluiten op uw functie. Voorafgaand aan die specialisatie volgt u deze opleiding, ATEX-EX 001 EX Basisprincipes:

Doelgroep
Werkt u als (installatie- of onderhouds)monteur, ontwerper, inspecteur of auditor in de (petro)chemie, voedselindustrie, verfindustrie of een andere branche met explosiegevaar? Dan is de opleiding ATEX-EX 001 EX Basisprincipes voor u een essentiële stap voor het aantonen van uw vakbekwaamheid.

Doel en opzet
U verkrijgt gedetailleerd inzicht in het ontstaan van explosiegevaar, het herkennen van gevaarlijke situaties en daarmee het voorkomen van explosies, in relevante wetgeving, certificering en grondige kennis van de beschermingswijzen tegen ontsteking.

Certificering
Na het volgen van de opleiding voldoet u aan wettelijke arbo- en ATEX 137-basiseisen. Daarnaast voldoet de deelnemer aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05, incl. Dekra examen.

Cursusduur
2 daagse training – 08:30 – 17:00 uur

Locatie
Europoort Rotterdam

Prijs(excl. BTW, incl. locatiekosten, Koffie/Thee en Lunch)
Open inschrijving: € 745,- per persoon

Data locatie Europoort 2018:
November
22 + 29 november