CYBERCRIME

Is uw bedrijf bestand tegen een cyberaanval?
Cybercriminelen proberen digitaal toegang te krijgen tot uw bedrijf door illegaal in te breken op uw computer en via uw computer tot uw complete bedrijfsnetwerk met als doel bedrijfsdata te stelen of te versleutelen en daarmee uw bedrijfsvoering te ontwrichten.

Voor uw onderneming betekent dit veel ongemak, uren of dagen niet kunnen werken en vooral ook reputatieschade voor uw bedrijf met alle financiële gevolgen van dien. In deze workshop maken we u en uw medewerkers bewust van gevaren van cybercriminaliteit en geven we handvaten om deze te voorkomen.

De gevolgen van cybercrime zijn door de onbekendheid veel groter dan gedacht. Wanneer u niet meer bij uw bestanden kunt, de bedrijfsadministratie versleuteld is en uw medewerkers langere tijd niet of niet goed hun werk kunnen doen brengt dit hoge kosten met zich mee. Om u te informeren en te behoeden voor een cyberaanval op uw bedrijf heeft DGS in samenwerking met NetW dit jaar een workshop op dit gebied ontwikkeld.

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen;
– Voorbeelden van bekende hacks, virussen en cybercrime uit het verleden
– Wat is social engineering en hoe kan ik dit voorkomen
– Phishingmails herkennen
– Beveiliging van het bedrijf begint bij de gebruiker, wachtwoorden
en gebruikersgedrag
– Demonstratie van een hack
– Technische beveiliging van uw bedrijf tegen cybercrime
– Multifactor Authentication (MFA)
– Interactieve quiz

In de 3 uur durende workshop komen bovenstaande onderwerpen aan bod waarmee u meer te weten komt over cybercrime, wat u kunt doen om dit binnen uw bedrijf te voorkomen en wat u technisch gezien kunt doen om de impact van een hack, virus of phisingmail zo klein mogelijk te houden.
U bent van harte welkom op één van onze locaties Sliedrecht Groessen (tussen Duiven en Zevenaar) of Hoogvliet.

Data
Locatie Sliedrecht

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 125,00 exclusief BTW.

INDIEN U ZICH WILT AANMELDEN VOOR DEZE TRAINING KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA: CURSUS@DGS-ARBO.NL OF 088 – 203 4747