REANIMATIE TRAININGEN

Digitale Vaardigheidstraining Reanimatie conform de ERC richtlijnen. Wij bieden u een blended learning reanimatie inclusief het gebruik van de AED. Als je je hebt geregistreerd ontvang je van ons een inlog licentie en kun je op onze homepage in de bovenbalk op E-learning inloggen. Een fraaie combinatie waarbij je de theorie volgt op je computer en in je eigen tempo. Indien je voldoende punten hebt gescoord mag je het geleerde gaan toepassen in de praktijk.

In deze praktijkgerichte BLS (Basic Life Support) en AED (Automatische Externe Defibrillator) training leert u naast de juiste reanimatie techniek een AED te bedienen. Omdat er tegenwoordig op steeds meer openbare plekken en in bedrijven een AED aanwezig is, kan het raadzaam zijn hiervoor een training te volgen, zodat ook u weet hoe u deze moet bedienen en daarmee mogelijk een leven kan redden. De cursus wordt praktisch benaderd en is vooral gericht op ‘het doen’

Doelgroep
Iedereen die snel en effectief wil ingrijpen bij acuut hartfalen om zo de overlevingskans van een slachtoffer te vergroten, zoals medewerkers sporthal, winkels, bedrijven en particulieren.

Inhoud
* Inhoud BLS en AED
* Basis reanimatie
* Voorbereiden inzet van de AED
* Reanimatie met behulp van de AED
* QCPR Laerdal reanimatiepop met computerfeedback
* Diverse AED types beschikbaar
* Bij voldoende competentie krijgt u een reanimatie certificaat van de NRR
* Wordt door bijna iedere ziektekostenverzekering vergoed

Certificering
Bij voldoende resultaat leidt dit tot afgifte van een certificaat. De geldigheid van het certificaat is 2 jaar. Wij raden u aan jaarlijks een herhalingstraining te volgen.
Een NRR certificering heeft een geldigheid van 1 jaar.

Cursusniveau
Minimaal 16 jaar

Cursusduur
1 dagdeel (3 uur)

Prijs
Op aanvraag

Indien u zich wilt aanmelden voor deze training kunt u contact opnemen via: cursus@dgs-arbo.nl of 0184 44 81 81.