TRAINING KLEINE BLUSMIDDELEN

Deze cursus is bedoeld om (alle) medewerkers bekend te maken met de verschillende kleine blusmiddelen. De cursus heeft zowel een theoretisch als een praktisch deel. De cursisten krijgen ruimschoots de gelegenheid met meerdere kleine blusmiddelen diverse soorten branden te blussen.
Tijdens de opleiding leert u hoe u op verantwoordelijke wijze een beginnende brand kunt beperken en kunt bestrijden, hoe u andere personen binnen uw bedrijf of organisatie kunt evacueren en alarmeren. Verder zal er aandacht worden gegeven aan het alarmeren van, ontvangen van en meewerken met de hulpdiensten.

Inhoud
Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Brandbestrijding, ontruiming en communicatie Verbranding en blussen Leren werken met kleine blusmiddelen Voorkomende gevaren bij calamiteiten Waarop letten tijden ontruimen Praktijkoefeningen met kleine blusmiddelen Praktijkoefeningen ontruimen en evaluatie.

Certificering
Als de kennis en de praktijkoefeningen met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemers het certificaat ‘Bedrijfshulpverlener’. Het certificaat blijft geldig door eenmaal per jaar een herhaaldag bij te wonen.

Cursusniveau
Geen minimale vooropleiding vereist

Cursusduur
1 dag

Prijs
Open inschrijving : € 105,00 (excl. BTW, incl. locatiekosten, Koffie/Thee en Lunch) data op aanvraag
In-company: Op aanvraag

Indien u zich wilt aanmelden voor deze training kunt u contact opnemen via: cursus@dgs-arbo.nl of 0184 44 81 81.