€ 275,00 p.p.

TRAINING:
Hoofd BHV Herhaling

Inschrijven

HOOFD BHV HERHALING

Het Hoofd Bedrijfshulpverlening houdt zich bezig met de coördinatie van de BHV-taken die door de Arbowet wettelijk zijn opgelegd aan een werkgever. Hij draagt de verantwoording voor het BHV-beleid bij de organisatie, houdt zich bezig met het voorkomen en beperken van calamiteiten alsmede de evaluatie van voorgevallen calamiteiten.
De herhalingstraining is erop gericht de kennis die u tijdens de opleiding heeft opgedaan op te frissen en de praktijkvaardigheiden te oefenen.

Inhoud
De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte waar onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: Huidige wet- en regelgeving Het opzetten van een BHV-organisatie Het zorgdragen voor opleiding en oefening van de bedrijfshulpverleners binnen de organisatie Het verzorgen van interne en externe communicatie Het opstellen van een BHV-plan en het up-to-date houden hiervan

Certificering
Als de cursus met voldoende resultaat wordt afgesloten en de praktijkoefening met voldoende wordt beoordeeld, ontvangt de deelnemer het certificaat ‘Hoofd Bedrijfshulpverlening’. Het certificaat blijft geldig door eenmaal per jaar een herhaaldag te volgen.

Cursusniveau
Geldig certificaat Hoofd BHV

Cursusduur
1 daagse training

Prijs
Open inschrijving : € 275,- (excl. BTW, incl. locatiekosten, Koffie/Thee en Lunch)
In-company: Op aanvraag

 

Data locatie Sliedrecht 2020
Vrijdag 13 november
Dinsdag 1 december

Data locatie Zevenaar 2020
Vrijdag 18 september