Beste DGS relatie,

Afgelopen maandag ging de kogel door de kerk: scholen, horeca en sportclubs moeten de komende drie weken verplicht op slot. Aan ons allemaal is gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven en als het kan zelfs sociale contacten te mijden. Dit alles om het coronavirus en de gevolgen ervan in te perken.

Het pakket aan maatregelen dat nu door de overheid is opgelegd, raakt ook onze branche hard. Hoewel de overheid onze bhv-opleidingen niet op slot heeft gezet, vinden wij als DGS Training & Advies dat ook wij het signaal moeten afgeven dat het niet verstandig is de opleidingen die tot 6 april gepland staan door te laten gaan.

We gaan er voor zorgen dat alle cursisten en opdrachtgevers hun trainingen kosteloos kunnen verplaatsen naar een andere datum (ook de maanden juli en augustus bieden wij deze mogelijkheid)
Alle trainingen welke nu gepland staan na 6 april gaan vooralsnog door. Mocht het RIVM of onze branchevereniging BVBN (Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland) de maatregelen verder uitbreiden zullen wij ook deze trainingen kosteloos verplaatsen.

Wij beroepen ons op overmacht en zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met onze cursisten en opdrachtgevers om een andere invulling te zoeken voor de bestaande overeenkomst.

Indien u nog vragen heeft kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 088- 203 4747 of per mail naar info@dgs-arbo.nl 

Met vriendelijke groet,
Team DGS