Bent u klaar voor de AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming Op 25 mei 2018 zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking treden, de deadline nadert snel. Maar wat zijn nu de gevolgen van de AVG voor uw organisatie?

Deze nieuwe verordening vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en geldt voor de hele Europese Unie. Misschien heeft u de Engelstalige afkorting ook wel eens voorbij zien komen: GDPR. Dit staat voor General Data Protection Regulation.
De AVG heeft twee belangrijke consequenties:
1. Versterking en uitbreiding van privacy-rechten
2. Meer verantwoordelijkheden en verplichtingen voor organisaties.

Voor uw vragen omtrent de naderende AVG organiseren Eye4law, Keijser Consultancy en DGS Training & Advies een tweetal workshops, te weten;
Mogelijkheid 1: donderdagmiddag 17 mei a.s. van 14.00 – 17.00 uur
Mogelijkheid 2: donderdagavond 17 mei a.s. van 18.00 – 21.00 uur

Hoe is het gesteld met uw organisatie op het gebied van privacy compliance?
Er wordt een interactieve workshop aangeboden waarin diverse aspecten met betrekking tot privacy wordt behandeld. Mocht u gebruik maken van de middag workshop heeft u na de afsluiting nog de gelegenheid tot gebruik van (warme) broodmaaltijd en indien u gebruik maakt van de avond workshop zal de (warme) broodmaaltijd voor aanvang mogelijk zijn – inbegrepen in de prijs Kosten en aanmelden.

De kosten voor deelname bedragen € 175,00 excl. btw. U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar cursus@dgs-arbo.nl o.v.v. Workshop AVG en gewenste datum.