EVENEMENT EHBO

De Evenementen EHBO’ ers, van DGS Arbo & Veiligheid B.V. zijn er op gericht om Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO) tijdens evenementen uiterst secuur en professioneel aan te pakken.

Evenementen EHBO is het antwoord op de grote vraag naar EHBO’ ers bij evenementen in Nederland.

De Evenementen EHBO’ ers verlenen eerst hulp bij evenementen, verenigingen, (sport) wedstrijden en feesten in elke vorm.                          

Wij zijn een vast aanspreekpunt voor de verenigingen en organisaties door heel Nederland en houden ervan om duidelijke en heldere afspraken te maken. We zijn concurrerend in prijs en proberen zo veel mogelijk met uw mee te denken.
Tijdens alle evenementen hebben we de  beschikking over gemotiveerde, goed opgeleide en ervaren mensen die tijdens noodhulp hun opgedane kennis in de praktijk brengen en daarbij beschikken over up to date materiaal, zoals goed gevulde rugzakken met adequaat materiaal, portofoons voor onderlinge communicatie, zodat externe hulp snel kan worden opgeroepen. Hierdoor worden calamiteiten discreet, vakkundig en snel afgehandeld met daarbij de gewenste kwaliteit, zoals goede communicatie naar de artsen, hulpdiensten en niet te vergeten de organisatie zelf toe. 

Klantgericht denken staat bij ons hoog in het vaandel geschreven. Daarbij denken we bij “klant” niet alleen aan de opdrachtgevers met de van te voren gemaakte duidelijk afspraken, maar ook aan de klanten die onze hulpverlening nodig hebben, namelijk de slachtoffers. Door onze professionele uitstraling in uniforme kleding, materiaal en aanpak voelen zij zich snel gerust. En daar gaat het per slot om.

Tevens voorzien wij ook in EHBO koffer-service, voor scholen, bedrijven en verenigingen tegen een standaard bedrag.