BRANDPREVENTIE

Een optreden met vuurwerk, een (tijdelijke) evenementlocatie met de juiste nooduitgangen en calamiteitenroutes, het grote theaterdoek bij een musical. Een plant stop bij een bedrijf. Allemaal voorbeelden waarbij brandveiligheid een belangrijke rol speelt. Mede door de grotere verantwoordelijkheid van organisatoren van evenementen en/of beheerders van locaties met betrekking tot de brandveiligheid, vragen de diverse klanten van DGS Arbo & Veiligheid B.V. steeds vaker en op grote(re) schaal om een vorm van dienstverlening die hierin voorziet.

DGS Arbo & Veiligheid verruimde per april 2016 haar activiteiten op dit gebied, door de samenwerking met professionele brandwachten. Met deze uitgebreide expertise levert DGS Training & Advies professionele brandveiligheidscontroles, brand- en sluitrondes, preventieve controles en daarnaast, al dan niet in samenwerking (brand)veiligheidsadvies, -inspecties, ontruimingsplannen en bijkomende opleidingen en trainingen.

Met deze uitbreiding is DGS Arbo & Veiligheid B.V. in staat haar klanten een nog uitgebreider aanbod van dienstverlening te bieden, wat de veiligheid, communicatie, kwaliteit en efficiëntie ten goede komt.