EHBO DIENSTEN & VERHUUR TIJDENS EVENEMENTEN

Er zijn veel wet- en regelgevingen waar u als organisator mee te maken heeft ter voorbereiding van uw evenement.
Maar wat als er tijdens uw evenement iemand onwel wordt of getroffen wordt door een hartstilstand ?
DGS Training & Advies B.V. kan deze zorg voor u uit handen nemen. Wij beschikken over een ruim bestand met ervaren eerste hulpverleners,  die weten wat veiligheid voor u betekend.
Of het nu gaat om korten projecten of langdurige projecten, de specialisten van DGS Training & Advies zetten onze zich graag in voor de invulling van uw aanvraag.

Advies en begeleiding
Wij gaan zelfs een stapje verder. Wanneer de inzet van onze hulpverleners nodig is zullen wij bij uw organisatie langskomen om de situatie te bekijken, een medische taak risico analyse maken en daarbij advies geven.
Tijdens het evenement zal een Medisch coördinator de medische zorg voor u uit handen nemen, zodat u zich kan bezighouden met andere zaken.

Inhoud
Al onze eerste hulpverleners voldoen aan de hoogste kwaliteitseis. Zo zijn ze allemaal in het bezit van het eenheidsdiploma van het Oranje Kruis, aangevuld met de nodige specialisaties zoals Eerste Hulp Bij Drugs en Alcohol, Kinder EHBO, ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige.
Onze eerste hulpverleners komen altijd keurig gekleed naar u toe. Vooraf wordt afgesproken in welk tenue de hulpverlener zijn werk voor u komt doen. Dit kan in standaard kleding zijn maar ook opvallende kleding is mogelijk.
Uiteraard zorgt DGS Training & Advies B.V. dat alle medische middelen aanwezig zijn zodat onze hulpverleners optimaal kunnen werken.
Opleiden en oefenen
Wij leveren niet alleen gediplomeerde hulpverleners maar verzorgen ook de training en opleiding voor deze hulpverleners. Uiteraard kan dit ook voor uw organisatie. Onze ervaren instructeurs komen allemaal uit “het vak” en zorgen ervoor dat uw mensen goed getraind of opgeleid worden.

Kosten
Prijs op aanvraag